Skönhetssalong i Stockholm

Infinity of Beauty är en resultatinriktad skönhetssalong med ett brett utbud av skönhetsbehandlingar som alltid anpassas efter just dig, dina behov och dina önskemål. Skönhetssalongen drivs av mig, Maria Cederdgren, och jag är expert på ansiktsbehandlingar av olika slag. Jag är utbildad hudterapeut och hos mig får du en personlig upplevelse som är både behaglig och som ger önskat resultat.

I min skönhetssalong utförs alla behandlingar med fokus på omtanke, professionalitet, resultat och välbefinnande. Här kan du slappna av och koppla bort omvärlden en stund. Infinity of Beauty finns på Östermalm i Stockholm och ligger i samma lokaler som ESTET Stockholm

skönhetssalong

Skönhetsbehandling

Skönhetssalong Infinity of Beauty erbjuder ett brett utbud av olika sorters skönhetsbehandlingar. Hos mig kan du till exempel välja mellan NIMUE behandlingar, massage, specialbehandlingar, färgning av fransar och bryn, brynplockning samt behandlingar med Dermapen och pHformula.

Behandling med Dermapen har som mål att ge dig hud som är både fräschare och föryngrad. I den här sortens skönhetsbehandling används nålar som ökar hudens produktion av kollagen.  Den här sortens skönhetsbehandling används även för att behandla acneärr, slapp och åldrad hud samt upphöjda ärr. Boka tid för konsultation inför behandling eller en kur i min skönhetssalong Infinity of beauty. Jag har arbetat i många år som hudterapeut och ger dig en handlingsplan samt information om vilka produkter just du bör använda.

Har du tröttnat på dina färglösa, glesa fransar eller ögonbryn? Lägger du för mycket pengar i jakten på den perfekta mascaran? Boka tid hos Infinity of Beauty – en modern och trivsam skönhetssalong! Jag utför skönhetsbehandling som ger ett naturligt och vackert resultat där dina välskötta fransar och bryn förhöjer dina ögon och ditt ansiktes skönhet. Hos mig erbjuds du färgning av fransar och bryn samt brynplockning.

När du besöker min skönhetssalong, Infinity of Beauty, erbjuds du olika sorters specialbehandlingar utförda av en professionell hudterapeut. Jag arbetar till exempel med aha-syra behandling för ansiktet, src-behandling samt Nimue ryggbehandling.

En skönhetsbehandling hos mig kan även innebära lyxpaket bestående av till exempel helkroppsmassage följt av ansiktsrengöring, massage av ansikte samt behandling med avslutande produkter av högsta kvalitet. Ett annat av skönhetssalongens lyxpaket innehåller torrborstning och massage. Borstningen avlägsnar döda hudceller på ett effektivt sätt och ökar blodcirkulationen.  Mitt tredje lyxpaket ger dig lyx och välbefinnande från topp till tå. Det innebär att du får torrborstning av hela kroppen, helkroppsmassage, ansiktsrengöring samt ansiktsmassage m.m.

Hudterapeut

Jag är auktoriserad hudterapeut och har diplom från CIDESCO samt gesällbrev från Elisabethskolan. Mitt medlemskap i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, är en kvalitetsstämpel som gör att mina kunder alltid kan känna sig trygga.

En hudterapeut har ett varierat yrke som innebär arbete med olika behandlingar för ansiktet och kroppen. Det finns naturligtvis olika anledningar till varför man vänder sig till en hudterapeut och det kan handla om både hudproblem och skönhetsvård. Terapeuten utför främst ansiktsbehandlingar men det förekommer även att man behandlar händer och fötter. En viktig del av att vara hudterapeut är att hjälpa individer att hitta rätt produkter samt ge rådgivning.

Målet med de behandlingar som jag utför är att uppfylla dina önskemål och behov samt naturligtvis att uppnå önskat resultat.

Galleri