Image Skincare

IMAGE Skincare är ett amerikanskt, evidensbaserat och kliniskt hudvårdsbolag som erbjuder professionella produkter med effektiva behandlingar. Image Skincare är det hudvårdsmärke som växer snabbast i branschen och har sedan det startade år 2003 nått närmare femtio länder med sin distribution. Det som har gjort IMAGE Skincare så framgångsrika är innovation, ny teknologi och inte minst evidensbaserat resultat.

Med hjälp av ny teknologi producerar IMAGE Skincare det senaste produkterna mot ”anti-aging” och hyperpigmentering som uppnår omvälvande resultat. Vi använder den högsta procentuella andelen aktiva innehållsämnen (som är godkända av FDA), för att finna de senaste framstegen inom ny hudvård. Vi har något för alla och fokuserar på att utforma individspecifika lösningar, med innovativa kombinationer anpassade just DIG. Produkterna är samtidigt återfuktande, välbalanserade och fria från parabener. Allt för att bidra till att hjälpa världen att åldras långsammare. IMAGE now – Age later.

AGELESS – I Ageless-serien används AHA-blandningar, nutripeptider, retinoler, blekande ämnen samt antioxidanter som bidrar till en ungdomligare hud. Åldrad, ljusskadad, hyperpigmenterad, matt eller trött hud föryngras med hjälp av dessa innovativa hudvårdsprodukter. Denna effektiva produktserie förebygger fina linjer, rynkor och andra tecken på att huden åldras.

VITAL C – En produktlinje med antioxidanter som är idealisk för torr/uttorkad, rosaceabenägen och känslig hud, som orsakats av svåra miljöförhållanden. En rik blandning av naturliga växtpreparat för en lugnande och hälsosam verkan som förbättrar hudens struktur.

THE MAX – Erhåller det senaste framsteget för att motverka åldrande. Denna exklusiva serie stöder hudens naturliga försvarsmekanismer och reparerar cellskador. Den tillför oöverträffade förebyggande åtgärder mot effekterna av åldrande, med en unik blandning av stamcellsteknik från växtriket samt nutripeptider som tillför fukt på djupet.
I MAX ™ används IMAGE:s trefassystem CPNTM-: korrigering, förebyggande, nutrition. Speciellt framtagen med aktiva innehållsämnen som ger skydd på cellnivå mot näringsmässig obalans, oxidativ stress och UV-skador.

ILUMA – Den här serien är för dig med pigmenteringar, melasma, postinflammatorisk hyperpigmenteringar och solskadad hud. Produkterna innehåller ingredienser som plantcell extrakt, lakriksextrakt, peptider som ljusar upp huden. Du får en jämnade hudton med lyster.

ORMEDIC – Ormedic är en lugnande, näringsrika, organiska hudvårdsserie, vilket uppdaterades 2019 med en ny look och förbättrat innehåll. Ormedic består av noga utvalda organiska ingredienser med syftet att lugna och stärka upp huden. Den stärker upp barriären, låser in fukt och skyddar från skadliga effekter från luftföroreningar och toxiner.

Image MDFöryngrande, kraftfull, återställande.
Högpresterande, läkare utvecklad hudvård med avancerad teknologi för ett ungdomligt utseende.

PREVENTION+ – En vidareutveckling av daglig mjukgörande kräm med inbyggt bredspektrums UVA/UVB-solskydd. Medicinska studier bekräftar att sol, föroreningar, stress och rök är de främsta orsakerna till hudcancer och påskyndat åldrande.

Image Ansiktsbehandling Hudterapeutens val

75 min – 1.750:-

Året runtbehandling
Det är terapeutens val som baseras utifrån din hudanalys hur jag lägger upp ansiktsbehandlingen. Passar alla hudtyper och hudtillstånd även till gravida och ammande.

Ingår:
Rengöring, peeling, portömning (om behov finns) ansiktsmassage, mask, serum och avslutande produkter.

IMAGE-PRO Signatur Facelif

45 min – 1.350:-

Red carpet treatment, året runtbehandling
Signature facelift passar alla hudtyper, även den med känslig hud. Du får en skonsam exfoliering och fuktgivande behandling med glow effekt. Perfect behandling att göra mellan andra mer kraftfulla behandlingar eller till ett speciellt tillfälle. Vi behandlar ansikte och hals.

Ingår:
Rengöring, peeling, mask, serum samt avslutande produkter.

IMAGE-ormedic lift

45 min – 1.350:-

Året runtbehandling
Ormedic lift är en skonsam peeling, som lämpar sig för hudrodnader, atopisk- och känslig hudtyp. Ger lugnande och balanserande effekt. Som resultat får du ett ungdomligare hud. Vi behandlar ansikte och hals.

Ingår:
Rengöring, peeling, mask, serum samt avslutande produkter