Massage Stockholm

Är du i behov av massage? Har du ont i nacke och axlar? Känner du dig spänd och uppjagad? Många människor lever i en stressad vardag fylld av påfrestningar av olika slag. Det gör att det blir extra viktigt med mental avkoppling och egentid. Om du vill sänka din stressnivå så är avslappnande massage perfekt! Den genomförs i ett lite lugnare tempo vilket gör att du får en skön stund som bara handlar om dig och ditt välbefinnande.

Infinity of Beauty erbjuder avslappnande och djupgående massage som hjälper till att mjuka upp stela muskler och att lösa upp spänningar. När du får massage frigörs ett hormon som heter oxytocin vilket gör att ett inre välbefinnande infinner sig. Oxytocin kallas även för lugn och ro-hormon. Massage är perfekt när du vill slappna av och koppla bort omvärlden för en liten stund.

Rådgivning & anpassad massage

När du besöker Infinity of Beauty på Östermalm i Stockholm får du först en kort rådgivning. Därefter anpassar jag massagen helt efter dina behov. Allt för att det ska bli så behagligt och effektfullt som möjligt.

Fördelar med massage

Det finns många fördelar med att unna sig massage och det kan ge effekter som är både fysiska och mentala. Massage kan till exempel stärka immunförsvaret, förbättra matsmältningen och öka sömnkvaliteten. Behandlingen hjälper även till att minska stress eftersom den gör så att hormonet kortisol sjunker i kroppen. Avslappnande massage mjukar upp och stimulerar både din kropp och din själ. Regelbunden massage har goda effekter på till exempel axel- och nackbesvär samt värk i ryggen.

Klassisk svensk massage

Infinity of Beauty utför klassisk svensk massage, djupgående massage som löser upp kroppens spänningar och ger skön avkoppling. Det finns olika tolkningar i världen kring vad klassisk svensk massage innebär men i Sverige betyder det att kunden får en behandling som är djupverkande. Svensk klassisk massage är en muskelbehandling som används i både avslappnande och behandlande syfte.

Massagen som erbjuds hos mig pågår mellan 20 och 65 minuter. Kontakta gärna Infinity of Beauty för mer information.

Välkommen in i min mysiga oas!

massage stockholm