Massage Stockholm

Har du ont i nacke och axlar? Känner du dig spänd och uppjagad? Många människor lever i en stressad vardag fylld av påfrestningar av olika slag. Det gör att det blir extra viktigt med mental avkoppling och egentid. Om du vill sänka din stressnivå så är avslappnande massage perfekt! Den genomförs i ett lite lugnare tempo vilket gör att du får en skön stund som bara handlar om dig och ditt välbefinnande. Har du ömma muskler eller lider du av värk och stelhet? Unna dig djupgående massage i min mysiga salong.

Stressad? Unna dig avslappnande massage

Massage hjälper till att minska din stress eftersom den sänker produktionen av det så kallade stresshormonet. Avslappnande massage mjukar upp och stimulerar både din kropp och din själ.

Regelbunden massage har goda effekter på till exempel axel- och nackbesvär samt värk i ryggen.

Värk i kroppen? Välj djupgående massage

Djupgående massage är ett utmärkt alternativ för dig som är stel i kroppen och lider av ömma muskler. Spända muskler kan få hjälp med att bli smidiga igen vilket leder till ökad rörlighet och ökat välbefinnande.

Det här är en mer kraftfull behandling som ger långvariga effekter. När du bokat tid för djupgående massage så får du en behandling som når ner till djupare strukturer, som till exempel bindväv och muskler som inte ligger ytligt.

Välkommen in i min mysiga oas!

Välgörande massage

Infinity of Beauty erbjuder avslappnande och djupgående massage som hjälper till att mjuka upp stela muskler och att lösa upp spänningar. När du till exempel får avslappnande massage så frigörs ett hormon som gör att ett inre välbefinnande infinner sig. Det är en av anledningarna till varför avslappnande massage är perfekt när du vill slappna av och koppla bort omvärlden för en liten stund.

När du besöker Infinity of Beauty får du först en kort rådgivning och därefter anpassar jag massagen helt efter dina behov. Allt för att det ska bli så behagligt och effektfullt som möjligt.

Infinity of Beauty utför klassisk svensk massage, djupgående massage som löser upp kroppens spänningar och avslappnande massage som ger härlig vila. Det finns olika tolkningar i världen kring vad klassisk svensk massage innebär men i Sverige betyder det att kunden får en behandling som är djupverkande. Svensk klassisk massage är en muskelbehandling som används i både avslappnande och behandlande syfte.

Massagen som erbjuds hos mig pågår mellan 20 och 65 minuter. Kontakta gärna Infinity of Beauty för mer information.

Många fördelar med massage

Det finns många fördelar med att unna sig massage och de positiva effekterna kan vara både fysiska samt mentala.

Massage kan till exempel stärka immunförsvaret, förbättra matsmältningen och öka sömnkvaliteten. Behandlingen kan även vara till stor hjälp om du känner dig jäktad och överansträngd. Kroppen producerar ett särskilt hormon när den är stressad och om nivåerna blir för höga så kan det vara skadligt för dig.

Välkommen in i min mysiga oas!

massage stockholm