Vi arbetar med Lycon Wax

Lycon

Professionell hårborttagning med Lycon-vax finns endast hos de som erhållit Lycon Nordics certifikat.

Lycon är ett världsledande varumärke från Australien som erbjuder ett brett urval kvalitetsvaxer som kompletteras med för-och efterbehandlings produkter. Lycon har revolutionerat vaxvärlden med sina så nära smärtfria vaxer man kan komma, dessutom har Lycons vaxer den unika förmågan att ta bort hårstrån som är ner till 1 mm korta. Lycons vaxer är enormt konkurrensfördelaktiga och skapar nöjda och lojala kunder.

Lycon vax består endast av de bästa ingredienserna tillgänliga på marknaden. Ingredienser som ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi-oljor och mineraler är vad som gör att Lycon håller en hög kvalitet. Med Lycon vaxer får du en silkeslen, härligt återfuktad och hårfri hud med minimalt obehag, vilket är precis vad du alltid kan förvänta dig efter en vaxbehandling med Lycon.

Att tänka på innan vaxning

Innan din vaxning var nyduschad och det är bra om du torrborstar de partier du vill vaxa, då kommer vi bättre åt inåtväxta hårstrån.

Håren bör vara 4-5 mm för att komma med ordentligt, om håren är längre än 6 mm bör du ansa det något för att underlätta vaxningen. För bästa resultat rekommenderas 2 veckor efter rakning eller 4-5 veckor efter din senast utförda brasilianska vaxning.

Undvik att smörja in huden innan behandlingen och raka dig inte mellan behandlingarna. Huden får heller inte vara solbränd.

Du skall ej vaxa dig om du har infektion av svamp, virus eller bakterier, sår, sprickor eller blåsor i underlivet.

Det är inget hinder att göra en brasiliansk vaxning eller annan vaxning om du är gravid eller har menstruation. Du kan dock vara lite mer smärtkänslig än normalt. Vi håller högsta klass på noggrannhet och professionalitet samt hygien när du vaxar dig hos oss oavsett. I samband med menstruation använder du tampong vid din vaxning.

Att tänka på efter vaxning

Efter utförd vaxning under 24 timmar mår huden bra av att avstå från parfymerade produkter, scrub och brun utan sol.

Vaxning gör huden extra känslig för sol så undvik att sola 2–3 dagar efter behandlingen.

Det är också bra att undvika aktiviteter som gör att du svettas samma dag, t.ex. träning och bastu, pool med klorerat vatten, duscha och bada inte i för hett vatten då det kan irritera tillfälligt. Duscha med svalt vatten går bra.

Undvik tajta kläder och använd gärna bomullstrosor när du kommer på din vaxning.

De flesta kunderna upplever inte några problem efter vaxning men för vissa kan hudirritation eller lindrig rodnad uppstå, särskilt efter sin första vaxning, detta lägger sig inom ett par dygn.

Brasiliansk vaxning

Utförs endast på kvinnor!

Brasiliansk vaxning innebär att man tillfälligt tar bort allt eller större delar av sitt intima hår genom att rycka hårstrået från roten.
Med våra vaxer ger det ett bättre resultat och kunden upplever vaxningen som mycket mindre smärtsamt jämfört med traditionell vax och dessutom är vaxet miljövänligt.

Vaxning/Brasiliansk Behandlingar

Vaxning

Hela ben

60 min – 840:-

Hela ben + bikinilinje

75 min – 990:-

Halva ben

30 min – 460:-

Halva ben + bikinilinje

45 min – 790:-

Bikinilinje

20 min – 570:-

Axill/armhålor

20 min – 340:-

Överläpp eller haka

20 min – 300:-

Överläpp och haka

20 min – 410:-

Halva armar

20 min – 400:-

Hela armar

30 min – 500:-

Ryggen

60 min – 840:-

Magsträng

20 min – 340:-

Mage + bröst

60 min – 840:-

Intim vaxning – Brasiliansk vaxning (Endast Kvinnor)

Brasiliansk vaxning

45 min – 700:-

Brasiliansk + axill/armhåla

60 min – 1.040:-

Brasiliansk + stuss

75 min – 1.160:-

Brasiliansk + hela ben

105 min – 1.540:-

Brasiliansk + hela ben + axill/armhåla

120 min – 1.880:-

Brasiliansk + halva ben

75 min – 1.160:-

Brasiliansk + halva ben + axill/armhåla

90 min – 1.500:-

Brasiliansk + magsträng

60 min – 1.040:-